(Poistunut julkaisusta)

CNC-ohjelmoija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Skandi-Steel Oy on vuonna 1990 perustettu konepaja- ja metallitöiden ammattilainen. Korkea laatu ja pitävät toimitusajat ovat perheyrityksemme avaintekijät. Skandi-Steel Oy hallitsee erilaiset koneistukset ja sekä moninaiset prosessiteollisuuden erikoisvaatimukset.

Haemme Nakkilaan CNC-OHJELMOIJAA Skandi-Steel Oy:lle. Käytössä Mastercam X6 ja Mastercam 2018 sekä AutoCAD ohjelmat.

Odotamme sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Työ on päivätyötä 7 – 15.30, mutta odotamme joustavuutta työaikojen suhteen. Työsopimus tehdään kuudeksi kuukaudeksi ja tämän jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan kirjoille. Palkkaus TES ja kokemuksen mukaan sovittavissa.

Kiinnostuitko, hae paikkaa pikaisesti sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8 - 16: 

Jaana Koivumäki 044 765 7210

jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin, ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.