CNC-/NC-koneistajia
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2021

Haemme useita CNC-/NC-koneistajia useisiin Uudellamaalla oleviin asiakasyrityksiin pääasiassa pitkäkestoisiin ja vakituisiin työsuhteisiin eri vuoromalleihin. Oletpa sitten aloitteleva tai koneistuksen pitkän linjan ammattilainen, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme motivoituneita koneistajia monipuolisiin teollisuuden koneistustehtäviin asiakasyrityksiimme eri puolille Uudenmaan aluetta. Asiakasyritystemme tarpeet vaihtelevat laidasta laitaan aloittelevasta CNC-koneistajista aina ohjelmien tekotaitoisiin sorvauksen ja jyrsinnän ammattilaisiin.

Tämä on avoin hakemus, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle kokemustasi ja ammattitaitoasi vastaavaa työtä tai sitten tarjota sinulle vaihtoehtoja ja uusia haasteita tämänhetkiseen työnkuvaasi. Ensin pääset kertomaan, millaisista koneistustehtävistä olet kiinnostunut, mitkä vuorot sinulle sopivat sekä muita perustietoja. Hakemuksesi jättämisen jälkeen, meidän tehtäväksemme jää arvioida ja löytää sinulle töitä ja tarjouksia nykyisistä tai tulevista asiakasyritystemme tarpeista.

Haemme henkilöitä pitkäaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Teollisuudessa töitä tehdään päivä-, 2-, 3- tai 12 tunnin vuoroissa, joten kerrothan meille, missä vuoroissa olet valmis työskentelemään.

Työtehtävämme sopivat kaikille työnhakijoille. Oletpa sitten työtön tai työssäkäyvä; työurasi alussa tai jo kokenut koneistuksen huippuammattilainen. Edellytämme kuitenkin sinulta teollisuuden alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta. Useissa tehtävissä työkieli on suomi, joten edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jätä hakemus ja työllisty kauttamme! Toivomme, että täytät hakemuksen huolellisesti, jotta saamme hyvän käsityksen osaamisestasi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja paikoista ja vastauksia kysymyksiin saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1460857
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja, Kerava, Tuusula, Järvenpää