CNC-koneistajia
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Unelmoitko maaseudun rauhasta ja kiireettömästä ympäristöstä? Nyt sinulla olisi täydellinen tilaisuus tarttua uuteen työhön ja muuttaa asumaan mualiman pohjoisimpaan savolaiskylään Vieremälle. Vieremä on tunnettu huippuyrityksistään, olympiaurheilijoistaan sekä maataloudestaan. Vieremällä sinun ei tarvitse stressata kiireestä tai kalliista elinkustannuksista, vaan aikaa jää itsellesi tai perheellesi. Rauhaisaa luontoa riittää loputtomiin, ja palvelut ovat vain kivenheiton päässä. Vieremältä on vain 20 km Iisalmeen, jonka strategiana on olla Suomen houkuttelevin seutukaupunki 2030.

Etsimme asiakkaallemme Vieremälle ammattitaitoisia CNC-koneistajia

Työnkuva:

Modernin CNC-jyrsimen tai -sovin ohjelmointi ja käyttö. Yritys on tehnyt koneisiin mittavat investoinnit vuonna 2019. Tässä työssä pääset aidosti hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään itseäsi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä kolmessa vuorossa.

Työn edellytykset:

Sinulla tulisi olla alan koulutus tai työn kautta tullutta osaamista. Työssä vaaditaan kokemusta koneistajan tehtävistä, teknistä osaamista sekä piirustusten lukutaitoa. Mastercamin osaamisen katsomme eduksi. Asetusten teko ja vaihtaminen ei tuota sinulle ongelmia ja haluat kehittyä metallialalalla aina paremmaksi. Selviät työkoneella itsenäisesti, mutta osaat ottaa myös muut työyhteisössä huomioon.

Tarjoamme sinulle:

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta yrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, ja saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisesta linkistä tai jätä meille yhteystietosi. Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Asiakasyrityksestä kerromme lisää haastattelussa.

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot