(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistajia Vaasan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018Työn kuvaus:
  Etsimme CNC-koneistajia asiakkaillemme Vaasan alueelle kokoaikaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tarvetta on tällä hetkellä niin osaaville manuaali- kuin CNC-koneistajille, joten tarjoa omaa osaamistasi! Kyseessä on vuokratoimeksiantoja ja työskentelisit kauttamme asiakkaillamme.

Toivomme sinulta alan koulutusta ja kokemusta koneistuksesta. Odotamme lisäksi tuntemusta Fanuc-ohjauksesta. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja työjälkesi on huolellista. Valmius vuorotyöhön tarvittaessa.
 
Hyvä motivaatio tekemiseen ja halukkuus uuden oppimiseen on ehdoton edellytys. Toivomme myös, että arvostat siistiä työympäristöä ja pidät siitä itsekin huolta. Aiemmasta ohjelmointikokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole edellytys hakemiseen.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mukavan ja ammattitaitoisen työporukan. Toimeksiannot ovat ensiksi määräaikaisuuksia kauttamme, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus jatkaa työtä asiakasyrityksessämme.
 

Mikäli etsit töitä koneistuksen parissa, jätäthän CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi lisää osaamisestasi ja liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja antaa Adecco Vaasa / Pauliina Rintala, pauliina.rintala@adecco.fi, 040 149 5197.

Asiakkaan tehtävänimike:  CNC-koneistaja


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pauliina Rintala


Toimipaikka:  Vaasa