CNC-koneistajia sorvaukseen ja työstökeskuksille
Premeka

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Työnkuvaus:

Etsitkö töitä CNC-koneistuksen parista ja pidät työyhteisön merkitystä isossa arvossa työpaikkaa valitessasi? Haluaisitko päästä kehittämään omaa osaamistasi ja oppia CNC -koneistuksen salat alan ammattilaisilta? Koetko, että juuri sinulla olisi niin paljon annettavaa, jos joku vain huomaisi potentiaalisi? Hienoa! Me etsimme juuri sinua Premekan koneistustiimin vahvuuteen.

Premekalla koneistettavat sarjat ovat piensarjoja, mikä tuo työhösi vaihtelua ja työpäivän aikana voit päästä työstämään useampaakin sarjaa. Työpäiväsi pitävät sisällään asetusten tekemistä ja ohjelmointia, joko suoraan koneella Fanuc -ohjelmointikielellä tai erillisen CAM -ohjelmiston avulla. Työskentelet omalla työpisteelläsi pääsääntöisesti itsenäisesti, mutta työnlomasta ja kahvitauoilta löytyy hyvin aikaa vaihtaa kuulumiset ja päivän parhaat vitsit työkavereiden kanssa. Hyvän asenteen lisäksi Premekalla arvostetaan myös huumoria!

Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin vuoroviikoin. Aamuvuoro on klo 6.15-14.15 ja iltavuoro klo 14-22. Työpäivää lyhennetään perjantaisin, jolloin päivää pääsee päättämään joko klo 12.15 tai 17.45.


Tarjoamme sinulle:

Kannustavan, rennon, huumorintajuisen ja toisiaan tukevan työyhteisön lisäksi Premekalla pääset kehittymään CNC -koneistuksen ammattilaiseksi, mikäli et vielä sitä koe olevasi. Yrityksellä ja sen työntekijöillä on vilpitön halu antaa sinulle parhaat mahdolliset opit ja knopit työssäsi menestymiseen ja jokainen uusi työntekijä otetaan innolla osaksi porukkaa. Lisäksi Premekalla pääset työskentelemään modernin konekannan parissa ja yritys pyrkiikin kehittämään toimintaansa uusimalla käytössä olevia teknologioita säännöllisesti. Tähtäimenä on pitkäaikainen työsuhde ja nousujohteinen kehityskaari niin osaamisen kuin palkkauksenkin suhteen.
 

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulta ennen kaikkea intoa ja kehityshalua koneistusta kohtaan sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä oppia uutta. Premekalla tulevat kollegasi ovat vastuuntuntoisia ja suurella ammattiylpeydellä työtä tekeviä ammattilaisia ja toivommekin, että jaat heidän kanssaan saman ajatusmaailman. Lisäksi toivomme, että arvostat työilmapiiriä yhtä paljon kuin Premeka ja haluat osaltasi vaalia hyvää tekemisen meininkiä.

Toivomme, että sinulta löytyy koulutuksen ja/tai työkokemuksen ansiosta CNC -koneistuksesta (sorvauksesta tai jyrsinnästä) seuraavaa osaamista:
 
 • Ohjelmointi- ja asetustaitoja
 • Hyvää piirustustenlukutaitoa
 • Työmenetelmien hallintaa
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Eduksesi katsomme kokemuksen moniakselityöstöstä ja muottien valmistuksesta
 

Lisätiedot ja hakeminen:

Mikäli haluat päästä osaksi Premekan huipputiimiä, jätäthän hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Työnhakijat – Avoimet työpaikat - CNC-koneistajia sorvaukseen ja työstökeskuksille. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Kuulemme mielellämme palkkatoiveesi jo hakemuksessasi.

Temp-Team Finland Oy toimii Premeka Oy:n yhteistyökumppanina rekrytoinnissa. Rekrytointia Temp-Teamillä hoitaa HR Specialist Hanna Rättö. Hanna vastaa mielellään lisätiedusteluihin puhelimitse 0408452251 tai sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1420389
 • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Hanna Rättö (hanna.ratto (a) temp-team.fi)
 • Puhelin: +358408452251
 • Sijainti: Muurame