(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistajia, Perniö
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kahta CNC-koneistajaa Perniöön.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta työskentelyasennetta. Sinulla voi olla metallialan koulutus ja/tai aikaisempaa työkokemusta. Työhön tullaan perehdyttämään, joten tehtävä sopii hyvin myös vastavalmistuneelle henkilölle.

Tehtävään katsotaan eduksi:

  • Sorvaustaito
  • Konepiirustusten lukutaito
  • Itsenäinen työskentelytaito

Työaika on 3-vuorotyö ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella sekä sen jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Keino, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, 0505737280.

Oma auto on välttämätön sijainnin vuoksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.