(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneistajia, Koskisen Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018Koskisen on puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1000 henkeä. Liikevaihto on n. 264 milj. euroa ja viennin osuus on noin 55 %. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun.


Haemme Koskisen Oy:lle Järvelän tehtaalle levyteollisuuteen kahta CNC-Koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.


Hakemallamme henkilöllä on reipas ja ripeä työote, huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Osaat käyttää ja mahdollisesti ohjelmoida Homag Woodwop ohjelmointijärjestelmää, asetteiden teot, terien vaihdot ja vastaavat CNC-koneistukseen liittyvät työtehtävät sujuvat sinulta luontaisesti. 

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Ennen kaikkea haluamme löytää sitoutuneen  henkilön, jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen, halua ja kykyä uuden oppimiseen sekä itsensä tuotantoprosessien taitajaksi kehittämiseen. 


Kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava työn opastus ja perehdytys. Työvuoromuoto on 3/7, 12h (2 aamua, 2 yötä, 6 vapaata).


Tarjoamme vakavaraisesta perheyrityksestä vakituisen työsuhteen, hyvät liikuntamahdollisuudet mm. kuntosali ja uimahalli, liikunta- ja kulttuurisetelit, edut paikallisista liikkeistä sekä tärkeimpänä: ammattitaitoisen ja lämminhenkisen työyhteisön.


Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antavat Sami Kallinen puh. 0400 138 888, sami.kallinen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


www.hpheimo.fi                                                                                      www.koskisen.fi