CNC-koneistajia Kaarinaan
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme metalliteollisuuden järjestelmätoimittajana toimivalle asiakasyrityksellemme

CNC-KONEISTAJIA Kaarinaan

Etsimämme henkilö on ohjelmointitaitoinen koneistuksen osaaja, jolta löytyy teknisten piirustusten lukutaitoa ja kokemusta alan tehtävistä. Asiakasyrityksemme tuotannon eräkoko on pieni, noin 1-5 kappaletta, joten asetusten tekeminen ja ohjelmointi on olennainen osa työtehtäviä. Odotamme siis itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä CNC-työstökeskusosaajia.

Käytössä oleva ohjaus on Heidenhain TNC640, jonka osaaminen katsotaan eduksi hakiessa, mutta jota ei edellytetä. Myös Mazak-ohjauksen tuntemus on eduksi rekrytoinnissa.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa.
Edellytämme hakijoilta hyvää suomen ja/tai englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – CNC-koneistajia Kaarinaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279835
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henri Kiiskilä (henri.kiiskila (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 0207414852
  • Sijainti: Kaarina, Varsinais-Suomi