(Poistunut julkaisusta)

CNC Koneistajia Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Haemme CNC koneistajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen ABB:n Pitäjänmäen Motors & Generators yksikköön. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä tehdään 2-vuorossa.
Etsimme kokeneita CNC koneistajia valmistamaan ABB:n maailmankuuluja teollisuuden sähkömoottoreita Pitäjänmäen tehtaalle. Tehtävään haetaan korkean työmoraalin omaavaa itsenäistä tekijää, jolta löytyy kyky lukea kuvia ja tahtoa oppia sekä kehittyä tehtävässä.
Tehtävässä menestymiseksi aikaisempi kokemus 3-akselisista työstökoneista ja Siemens tai Fanuc ohjauksista on eduksesi. Myös aikaisempi kokemus EXAPT ohjelmointikielestä auttaa tehtävässä.
Mikäli olet oppimishaluinen ja tulevaisuuden koneistuksen ammattilainen tai jo vuosien kokemuksen omaava ammattikoneistaja niin laita hakemuksesi tulemaan. Sinulla on loistava mahdollisuus päästä osaksi maailman johtavaa teknologiayritystä työskentelemään erittäin kehittyneiden ja arvostettujen tuotteiden parissa.
Laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi
 
ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. www.abb.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  CNC koneistaja


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA