(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistajia Etralle!
Etra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etra Oy
Etra Oy on suomalainen teknisen kaupan erikoisliike ja tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita.

Haluamme olla kokonaisvaltainen kumppani teollisuustuotteiden ja palveluiden toimittajana ja tuottajana, kehittää yhteistyötä asiakkaiden ja toimittajien kanssa, rakentaa molemminpuolista luottamusta sekä tehostaa hankintaprosessia tarjoamalla laajan tuote- ja palveluvalikoiman yhdestä paikasta.

Meille kumppanuus on toiminnan ja prosessien kehittämistä yhteistyössä ja yhteistä etua tavoitellen.
Toimenkuva
Haemme CNC-koneistajia Etra Oy:lle ruuvi- ja muovintuotantoon (Etra Fastener Production ja Etra Engineering Plastics). Työtehtäviin kuuluvat CNC-koneistajan tehtävät moderneissa tiloissa. Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu mm. materiaalin hakeminen varastosta ja raportointi työn edistymisestä Etran ERP-järjestelmään. Tähän tehtävään voi soveltua niin ammattikoulun loppuvaiheilla oleva kuin myös vuosia työelämässä ollut hakija! Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa vuoroviikoin (aamu 6-14 tunnin liukumalla, ilta ma-to 13-23).
Odotamme sinulta
Tehtävässä vaaditaan:
-Tiimihenkisyys
-Kiinnostus alaan
-Tehtävään sopiva koulutus. Voit olla kuitenkin esimerkiksi opintojesi loppuvaiheilla!
-Suomen kielen taito
-CNC-ohjelmointi taito

Eduksi katsomme:
-Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä
-Trukin ajotaito
Muut tiedot
Tarjoamme vuoden määräaikaisen työsuhteen. Työpaikka sijaitsee aivan Tuusulanväylän ja Kehä III risteyksessä. Jos kiinnostuit tehtävästä niin käy jättämässä hakemus osoitteessa vmp.fi ja merkitse CNC-koneistajia Etralle! ilmoitus mielenkiintoiseksi. Liitäthän hakemukseen CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-Koordinaattori Olli Nyman arkisin 9-15 numerosta 050 443 2915 tai sähköpostitse olli.nyman@vmp.fi.
Kesto
1 vuosi
Lisätietoja
Olli Nyman, olli.nyman@vmp.fi, 0504432915
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.01.2020 mennessä.