(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistajia (2 paikkaa)
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme useita koneistajia Kyröön. Haussa on ammattitaitoisia koneistajia, joilta löytyy ohjelmointiosaamista, työhaluja ja aitoa kiinnostusta toimia CNC-koneistajana kehittyvässä yrityksessä.

Haemme CNC-koneistajia mm. CNC-sorville, pystykaraiselle työstökeskukselle sekä monitoimisorville. Ohjauksina ovat mm. Mazatrol ja Siemens. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta näistä ohjelmista sekä CNC-koneilta.

Työtä tehdään useammassa vuorossa, riippuen koneesta. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työhteisöä.

Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä!

Kerrothan hakemuksessasi, millaista koneistusosaamista sinulta löytyy ja millaisilla koneilla olet työskennellyt. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi