CNC-koneistaja/Sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Etsimme Jyväskylän alueella sijaitsevalle asiakkaallemme ammattitaitoista sorvaajaa.
Työnkuva:
Puma, Mazak ja Niigata-työstökeskus ovat työssä käytettäviä koneita, joilla valmistetaan protoja sekä lyhyitä ja pitkiä sarjoja. Tuotevalikoima on monipuolinen ja haastava. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 
Työn edellytykset: 

Työssä vaaditaan aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta/ sorvaamisesta. Sinulla on koneistajan koulutus, osaat lukea kuvia hyvin ja haluat kehittyä ammatissasi pidemmälle. Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta, valmiutta toimia itsenäisesti työtehtävässä sekä motivoitunutta ja reipasta työasennetta. 

Mitä työ tarjoaa:
Mielenkiintoisen ja haastavan työn korkean teknologian perheyrityksessä. Yritys on kansainvälinen ja  investoi tulevaisuuteen. Tehtävä on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Tarjoamme myös WorkPowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Kerro osaamisestasi ja palkkatoiveesi.  Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti

Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1273851
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä