(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja/Sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! Etsimme Jyväskylän alueella sijaitsevalle asiakkaallemme ammattitaitoista sorvaajaa. Työnkuva: Puma, Mazak ja Niigata-työstökeskus ovat työssä käytettäviä koneita, joilla valmistetaan protoja sekä lyhyitä ja pitkiä sarjoja. Tuotevalikoima on monipuolinen ja haastava. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.  Työn edellytykset: 

Työssä vaaditaan aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta/ sorvaamisesta. Sinulla on koneistajan koulutus, osaat lukea kuvia hyvin ja haluat kehittyä ammatissasi pidemmälle. Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta, valmiutta toimia itsenäisesti työtehtävässä sekä motivoitunutta ja reipasta työasennetta. 
Mitä työ tarjoaa: Mielenkiintoisen ja haastavan työn korkean teknologian perheyrityksessä. Yritys on kansainvälinen ja  investoi tulevaisuuteen. Tehtävä on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Tarjoamme myös WorkPowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Kerro osaamisestasi ja palkkatoiveesi.  Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori

Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi