(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja/Sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! Etsimme Jyväskylän alueella sijaitsevalle asiakkaallemme ammattitaitoista sorvaajaa. Onko sinulla koneistajan koulutus, aikaisempaa kokemusta CNC-koneistamisesta/sorvaamisesta sekä halukkuutta kehittää omaa osaamistasi. Sinulla on kokemusta sekä lyhyistä että pitkistä sarjoista ja osaat lukea piirustuksia hyvin. Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle määräaikaista sopimusta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta, valmiutta toimia itsenäisesti työtehtävässä sekä motivoitunutta ja reipasta työasennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan hakijan löydyttyä. Laita hakemuksesi oheisesta linkistä, kerro siinä osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Lisätiedot tarvittaessa:Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi