(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja/Sorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018
WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme Jyväskylän alueella sijaitsevalle asiakkaallemme ammattitaitoista sorvaajaa.

Onko sinulla koneistajan perustutkinto, aikaisempaa kokemusta CNC-koneistamisesta/sorvaamisesta sekä halukkuutta kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme myös kokemusta sekä lyhyistä että pitkistä sarjoista. Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle alkuun määräaikaista sopimusta kauttamme. Tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen suoraan asiakasyritykseen. 

Työssä menestyminen vaatii huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta, valmiutta toimia itsenäisesti työtehtävässä sekä motivoitunutta ja reipasta työasennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan hakijan löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen pian. Huomioithan, että työhaastattelukierroksen aloitamme hakuajan ollessa vielä kesken.

Lisätiedot tarvittaessa: sandra.hayrinen@workpower.fi