(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja/CNC-operator, Kumera Machinery Oy (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2019

Etsimme asiakkaallemme, Kumera Machinery Oy:lle Kylmäkoskelle 

CNC-KONEISTAJAA (CNC-OPERATOR).

Kumera-konserni tunnetaan höyrykuivaimien globaalina markkinajohtajana, perinteikkäänä teollisuusvaihteiden valmistajana, valimona ja raskaan konepajateollisuuden sopimusvalmistajana. Yritys palvelee teollisuuden alihankkijana tarjoten vaativia koneistukseen, lämpökäsittelyyn, hitsaukseen, kokoonpanoon ja pinnoitukseen liittyviä palveluita. Yritys sijaitsee Kylmäkoskella, rauhallisella alueella aivan päätien läheisyydessä. Kumera Machinery Oy on vakaa, kansainvälinen, työntekijöistä välittävä perheyritys, jolle työpaikan hyvä henki on tärkeää. Kumeralle jäädään, ja sinne tullaan tekemään töitä kauempaakin. Yritys auttaa tarvittaessa asunnon hankkimisessa, tarjoaa hyvät työterveyspalvelut sekä liikuntapalvelut. Tutustu lisää yritykseen oheisen videon kautta: www.kumeramachinery.com!

Etsimme aarporille ja karusellisorville CNC–koneistajia. Omaat työkokemusta raskaasta teollisuudesta ja olet itseohjautuvainen, joustava sekä yhteistyötaitoinen. Sovellut vuorotyöhön eikä fyysinen työ ole rasite. Alalle vasta valmistuneet ja perustaidot omaavat huomioidaan myös!

Työhön saa hyvän perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen. Työtä tehdään turvallisesti, huolellisesti ja hyvässä hengessä. Työssä pärjää ilman suomen kielen taitoakin, tärkeintä on hyvä asenne.
 
Palkkaus on sopimuksen mukainen. Työsuhde alkaa vakituisella vuokratyöllä, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työskentely on pääasiassa 3-vuorotyötä.

CNC-operator, you can also speak English or some other language, the most important thing is that you have a great attitude, you want to learn fast and be part of the Kumera team!

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen. More information please contact Minna Kotilainen, tel: 044 740 4501.

Täytä hakemuksesi osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=226 ja hae rohkeasti kauempaakin! Fill our application and send your CV, join Kumera!


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.