(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja/CNC-machinist
Kumera Machinery Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Etsimme asiakkaallemme, Kumera Machinery Oy:lle Kylmäkoskelle ammattitaitoista

CNC-KONEISTAJAA (CNC-MACHINIST).

Kumera-konserni tunnetaan höyrykuivaimien globaalina markkinajohtajana, perinteikkäänä teollisuusvaihteiden valmistajana, valimona ja raskaan konepajateollisuuden sopimusvalmistajana. Yritys palvelee teollisuuden alihankkijana tarjoten vaativia koneistukseen, lämpökäsittelyyn, hitsaukseen, kokoonpanoon ja pinnoitukseen liittyviä palveluita. Yritys sijaitsee Kylmäkoskella, rauhallisella alueella aivan päätien läheisyydessä. Kumera Machinery Oy on vakaa, kansainvälinen, työntekijöistä välittävä perheyritys, jolle työpaikan hyvä henki on tärkeää. Kumeralle jäädään, ja sinne tullaan tekemään töitä kauempaakin. Yritys auttaa tarvittaessa asunnon hankkimisessa, tarjoaa hyvät työterveyspalvelut sekä liikuntapalvelut.

Etsimämme CNC-koneistaja omaa työkokemusta raskaasta teollisuudesta, on itseohjautuvainen, joustava sekä yhteistyötaitoinen. Hän soveltuu 3-vuorotyöhön eikä fyysinen työ ole rasite. Huomioimme myös manuaalikoneistajat, joilla on kova halu oppia. Oppilaitoksista valmistuneet CNC-koneistajat pääsevät myös kisaan mukaan, mutta erottautuminen on tärkeää: miksi juuri sinä olisit sopivin?

Työhön saa hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen. Työtä tehdään turvallisesti, huolellisesti ja hyvässä hengessä. Työssä pärjää ilman suomen kielen taitoakin, tärkeintä on hyvä asenne.

Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella (4 kk) ja tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

CNC-Machinist, you can also speak English or some other language, the most important thing is that you have a great attitude and you want to learn fast and be part of Kumera team!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntikonsultti Minna Kotilainen, puh: +35844 740 4501. Lähetä hakemuksesi CV:n kera ja hae rohkeasti kauempaakin! Fill our application and send your CV, join Kumera!