CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Haemme asiakkaallemme Porin Metallisorvaamo Nurmilo Oy:lle CNC-koneistajaa. 

Nurmilo Oy on pieni perheyritys, joka valmistaa erilaisia työvälineitä tehokkaasti ja tarkasti hyödyntäen huipputeknologiaa. Moderni konekanta sekä työntekijöiden ammattitaito mahdollistavat tuotevalmistuksen jatkuvan kehityksen. Nurmilolla valmistetaan muovimuotteja, ohutlevy-, tae- ja leikkaintyökaluja sekä alihankintana muun muassa prototyyppejä, piensarjoja sekä 3D-tulosteiden koneistusta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lue lisää: www.nurmilo.fi ja katso yritysvideo tästä.

Työnkuvaus: 
Työssäsi työstät yksittäiskappaleita moderneilla ja nykyaikaisilla jyrsinkoneilla. Valmistettavat tuotteet ovat kokoluokaltaan pieniä. Työssä vaaditaan ohjelmointitaitoa. Katsomme eduksi, jos Heidenhain-ohjelmointikieli on sinulle jo ennestään tuttu. Hakijalta toivotaan aikaisempaa koneistuskokemusta sekä alan koulutusta. Kokemusta ei välttämättä tarvitse olla vielä vuosien takaa, kunhan motivaatio ja asenne on kohdallaan. Työhön vaaditaan piirustusten lukutaitoa ja CAD- ja/tai CAM-osaaminen lasketaan hakijalle eduksi. Toivomme tekijältä määrätietoisuutta ja tarkkuutta. Työaika on 7.00 - 15.30. 

Tarjoamme sinulle:
Työntekijällä voi olla mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille tai työ voi alkaa WorkPowerin kautta. Tämä katsotaan tapauskohtaisesti. Tarve tekijälle on pitkäaikainen. Pääset osaksi ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. WorkPowerilta saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan, esimerkiksi lokakuussa. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! Huom. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: koneistaja, cnc-koneistaja, ohjelmointi, cad, cam, heidenhain

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot