CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Etsimme asiakkaallemme CNC-koneistajaa

Työnkuva

Asiakkaamme on useita vuosia metallialalla toiminut yritys, joka tekee alihankintana koneistustöitä mekaaniseen metsäteollisuuteen. Tuotteita valmistetaan myös vientiin. Työ ei ole kappaleenvaihtoa, vaan pääset kehittämään ammatillista osaamistasi koneistajana haastavien kappaleiden parissa. Työssäsi tulet tekemään koneistusta työstökeskuksella ja sorvilla, Fanucin ohjauksella. Lisätietoja tehtävästä ja asiakasyrityksestä saat työhaastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle

Saat monipuolisen työtehtävän keskiraskaiden kokonaisuuksien parissa. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä, hyvissä tuotantotiloissa. Työkavereiltasi ja esimieheltäsi saat varmasti apua ja tukea työn aloitukseen, yksin ei ketään jätetä! Saat myös kilpailukykyisen palkan, johon vaikuttaa aiempi kokemuksesi alan tehtävistä. Tässä työssä saat mahdollisuuden kehittyä ala ammattilaiseksi sekä edetä tehtävässä. Omalta osaltasi voit vaikuttaa myös työpaikan ja työtapojen kehittämiseen.

Toivomme sinulta

Asiakasyrityksemme etsii sitoutuvaa työntekijää, joka haluaa hoitaa työnsä tarkasti ja huolella sekä samalla kehittyä sekä kehittää työtä eteenpäin. Sinulla on alan koulutus ja vähintään jonkin verran työn kautta tullutta osaamista. Toivomme erityisesti, että mittalaitteiden käyttö on entuudestaan tuttua. Ohjelmointitaito on eduksesi, asetusten teko ja vaihtaminen ei tuota sinulle ongelmia ja haluat kehittyä metallialalalla aina paremmaksi. Itsenäistä työskentelyotetta toivotaan, sillä työkoneella on tarkoitus toimia itsenäisesti, osaat kuitenkin ottaa myös muut työyhteisössä huomioon.

Tunnistatko itsesi tästä?

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Riikka Remes

0406886545

riikka.remes@workpower.fi

HR-konsultti Elina Forssell

0407069967

elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat:  CNC-koneistaja, koneistaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot