CNC-koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2021

Oletko Fanuc--ohjauksen kokemuksella varustettu ohjelmointivalmis ja itseohjautuva tekijä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Sastamalaan ammattitaitoista CNC-koneistajaa!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävissäsi tulet toimimaan asiakasyrityksemme monipuolisten rakennusalan metallituotteiden valmistuksen parissa. Työtä tehdään Fanuc-ohjatuilla CNC-työstökeskuksilla ja hakijoilta peräänkuulutetaan kokemusta ja tietotaitoa CNC-koneistuksesta, piirrustustenlukutaitoa sekä valmiutta ohjelmointiin. Jos soveltuvan kokemuksen lisäksi olet itseohjautuva ja työotteesi on tarkkaa, olet etsimämme tekijä!

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa ja työaika tehtävässä on 40h/viikko.

Työsuhde

Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena, n. 6-8kk mittaisena vuokratyösuhteena, mutta tähtää vakinaistumiseen asiakasyritykseemme. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan kokemustasosi huomioiden, työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Mitä tarjoamme?

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

 

Suoritamme haastattelut aina vallitseva tilanne, käynnissä oleva rekrytointi sekä Sinun toiveesi huomioiden joko etäyhteyksiä hyödyntäen tai perinteisesti kasvotusten - vastuullisuus ja turvallisuus edellä tilanteesta riippumatta!

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaareen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15 - myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458631
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Nokia, Sastamala, Ylöjärvi, Huittinen