CNC-koneistaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2021

Koneistaja Turenkiin

Etsimme Turenkiin Suomen suurimmalle CNC-karusellisorville sorvaajaa. Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa vuoroviikoin aamu/ilta (klo 6-14/14-22). Koneella sorvataan ja jyrsitään kappaleita joiden max. halkaisija 10000mm ja max. korkeus 5300mm. Sorvin pöydän kantakyky 200tn.

ODOTAMME SINULTA

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta vaativien kappaleiden valmistuksesta, työhön järjestetään kuitenkin kattava perehdytys. Toivomme että sinulta löytyy reipas ja oma-aloitteinen asenne. 

TARJOAMME

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön kasvavassa yrityksessä. Töitä on tarjolla 40h/viikko. Tarjoamme kilpailukysyisen palkan palkkatoiveesi mukaan. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.

MUUT TIEDOT

Jos olet mielestäsi oikea henkilö tähän tehtävään, lähetä hakemuksesi heti! Liitäthän hakemukseesi myös ajantasaisen CV:n. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Mikäli sinulla on jo hakemus järjestelmässämme, käy päivittämässä se ja ota yhteyttä toimistolle. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Heräsikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja mielellään antaa Laura Papinsaari 0403075263/hameenlinna.vmp@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot