CNC-Koneistaja
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Oletko vasta koneistajan urasi alussa vai ollut alalla pidempään? Nyt on loistava mahdollisuus työllistyä kasvavaan metallialan yritykseen!

Etsimme CNC-koneistajia viisi akselisen monitoimikoneen ääreen sekä jyrsimen ja sorvin käyttöön. Työssä tehdään alihankintatöitä monille teollisuuden asiakkaille. Tehtävässä teet niin ohjelmointia kuin työkalu- ja materiaalivalintoja. Työ on kokoaikainen ja työt sijoittuvat arkipäiville. Pääsääntöisesti työtä tehdään päivävuorossa, mutta työntekijöiltä edellytetään 2-vuorovalmiutta. Työn aluksi määräaikainen Adeccon kautta, jonka jälkeen on hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaamme omille kirjoille.

Hakijoilta edellytetään kone- ja metallialan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kuvien lukutaitosi on kiitettävällä tasolla ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Eduksesi on, mikäli omaat kokemusta Fanuc- tai Mazak-ohjelmista.

Tarjolla on todella hyvä tilaisuus sinulle, joka haluat monipuolistaa omaa kokemustasi vastaavista tehtävistä sekä laajentaa osaamistasi. Saat erinomaisen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen työllesi sekä vaihtelevan ja mielenkiintoisen työnkuvan. Lisäksi sinulla on hyvä mahdollisuus pitkään työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa www.adecco.fi -sivustojen kautta CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Anniina Nyholm anniina.nyholm@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424806
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anniina Nyholm (anniina.nyholm (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tuusula