(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneistaja
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Löytyykö sinulta kokemusta CNC-koneistuksesta, ja mahdollisesti myös koneiden ohjelmoinnista? Jos vastasit kyllä, saatat olla meidän uusi CNC-koneistajamme!

Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnaan CNC-Koneistajaa moderniin ja kotimaiseen metallialan yritykseen. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa CNC-koneiden prosessivalvonnasta, kappaleiden vaihdoista sekä viimeistelystä ja koneiden ohjelmoinnista. Työtehtäviä voidaan sovittaa osaamistasoosi sopivaksi, ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa.

Etua tehtävään saat kokemuksesta Mazatrol- ja Fanuc- ohjelmien käytöstä, oma-aloitteisesta työotteesta ja aiemmasta kokemuksesta CNC-koneistuksesta. Olipa taustallasi sitten opintojen, tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen CNC-koneistuksesta - haluamme ehdottomasti kuulla juuri Sinusta!

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan vakavaraisessa ja kasvavassa teknologia-alan yrityksessä, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä pidetään huolta. Tässä tehtävässä pääset osaksi huippuammattilaisten tiimiä, ja kehittämään myös omaa ammattitaitoasi uusille tasoille.

Jos tämä työ tuntuu sopivan juuri sinulle, niin hae oheisen linkin kautta pikaisesti tehtävään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Sampsa Leivo, sampsa.leivo@citywork.fi, puh. 040 753 2264.