CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Etsimme asiakkaallemme CNC-sorvaajaa 

Työnkuva

Asiakkaamme on pitkään metallialalla toiminut yritys, joka tekee sopimusvalmistusta eri asiakkaille. Työ ei ole kappaleenvaihtoa, vaan pääset kehittämään ammatillista osaamistasi koneistajana haastavien kappaleiden parissa. Työssäsi tulet tekemään modernilla konekannalla CNC-sorvausta, Fanucin ohjauksella. Työstettävät sarjat ovat lyhyitä tai yksittäiskappaleita, joten työ on vaihtelevaa. Työtä tehdään päivä- ja/tai 2-vuorossa. Lisätietoja tehtävästä ja asiakasyrityksestä saat työhaastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle

Saat monipuolisen työtehtävän lyhyiden sarjojen ja keski-raskaiden kokonaisuuksien parissa. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työkavereiltasi ja esimieheltäsi saat varmasti apua ja tukea työn aloitukseen, yksin ei ketään jätetä! Saat myös kilpailukykyisen palkan, johon vaikuttaa aiempi kokemuksesi alan tehtävistä. Tässä työssä saat mahdollisuuden kehittyä ala ammattilaiseksi sekä edetä tehtävässä. Omalta osaltasi voit vaikuttaa myös työpaikan ja työtapojen kehittämiseen.

Toivomme sinulta

Asiakasyrityksemme etsii sitoutuvaa työntekijää, joka haluaa hoitaa työnsä tarkasti ja huolella sekä samalla kehittyä sekä kehittää työtä eteenpäin. Sinulla on alan koulutus ja työn kautta tullutta osaamista. Toivomme erityisesti, että olet sorvannut moniakselisella koneella. Työ vaatii ohjelmointitaitoa, asetusten teko ja vaihtaminen ei tuota sinulle ongelmia ja haluat kehittyä metallialalalla aina paremmaksi. Itsenäistä työskentelyotetta ja mutkatonta asennetta toivotaan. Tulet myös toimeen työkavereiden kanssa.

Tunnistatko itsesi tästä?

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytä hakemus mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan tai heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: sorvaaja, CNC-koneistaja, koneistaja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot