(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Etsimme Seinäjoella toimivalle metallialan asiakkaallemme

CNC-KONEISTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäväsi pitää sisällään pääasiassa CNC-ohjattujen sorvien ja koneistuskeskusten käyttöä sekä ohjelmointia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta tai työkokemusta, mutta tärkeimpänä pidämme oppimiskykyä sekä halua kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi. Sinulla on reipas ja vastuuntuntoinen asenne työtä kohtaan, ja kykenet työskentelemään itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä viihtyisän työympäristön. Työhön saat kattavan perehdytyksen ja tueksesi kannustavat työkaverit. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Go On Seinäjoen kanssa. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.