(Poistunut julkaisusta)

CNC Koneistaja
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia sekä yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme nyt asiakasyritykseemme Raumalle vankan ammattitaidon omaavaa CNC koneistajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä toimit alkuun koneistajan tehtävissä, mutta myöhemmin on mahdollista edetä myös työnjohtotehtäviin oman kiinnostuksesi mukaan. Tehtävä on alkuun 6kk määräaikaisuus vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen vakinaistutaan asiakasyrityksen omille kirjoille.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla metallialan soveltuva koulutusta ja sekä aiempaa kokemusta vastaavista koneistajan töistä. Eduksi katsomme erityisesti Heidenhain -ohjauksen tuntemuksen. Kerrothan osaamisestasi tarkasti jo hakemusvaiheessa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle haastavia ja monipuolisia metallialan työtehtäviä nykyaikaisessa, vakavaraisessa ja jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä.

 

Edellytämme sinulta,

- Soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta koneistajan tehtävistä

- Itseohjautuvaa otetta työhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Suomenkielentaitoa

Tarjoamme sinulle,

- Asianmukaisen korvauksen työstä, palkka 16€/h.

- Monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

- Yksityisen työterveyshuollon

 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme tai soita vaikka heti rekrytoinnista vastaavalle Hennalle ja kysy lisää, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeutumista. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa,

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti / HR Consultant
+358 50 348 1322
henna.kauppila@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.