(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Savled Oy on vuonna 1986 perustettu yritys, joka tarjoaa Suomessa valmistettuja monipuolisia LED-teknologian sovellutuksia. Yritys valmistaa räätälöityjä valaistusratkaisuja erilaisiin sovellutuskohteisiin, kuten esimerkiksi sillat ja muu arkkitehtuuri, marina ja rautatiet sekä prosessiteollisuus. Savled Oy pystyy toteuttamaan myös vaativia projekteja, joissa vaaditaan erikoiselektroniikan osaamista. Lisätietoja: www.savled.com

Haemme Savled Oy:lle metallityöntekijää, CNC-koneistajaksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjolla on pitkäkestoinen työ hyvässä ja toimivassa työympäristössä. Työsopimus on aluksi määräaikainen RTK-henkilöstöpalvelun kautta ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä Savledin työntekijäksi. 

Hakijalta odotamme kokemusta koneistuksesta. Tarjolla on osaavalle tekijälle monipuolisesti työtehtäviä, jossa haasteita voidaan lisätä osaamisen karttuessa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemustasi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Patrik Hujanen, 0400 480 613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.