(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Haemme asiakkaallemme Kyröön ammattitaitoista CNC-koneistajaa.

Työsi pitää sisällään osaamisesi mukaan joko työstökeskuksen tai sorvin käyttöä ja ohjelmointia. Osaat tehdä asetukset ja ohjelmat itsenäisesti ja sinulla on kokemusta mittauslaitteista. Kokemus Fanuc-, Siemens- tai Mazatroll-ohjauksesta on ehdoton etu. Lisäksi työ edellyttää hyvää piirustusten lukutaitoa.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- halua tehdä työsi aina hyvin
- hyvää asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: cnc-koneistaja, Fanuc, Mazatroll, sorvaaja