(Poistunut julkaisusta)

CNC-KONEISTAJA
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

 Kera Group Oy on rakennusalan muovituotteita valmistava yritys Orimattilassa. Yhtiön asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Päätuotteita ovat savunpoistoluukut, kattovalokuvut sekä erilaiset kodin ja asumisen ratkaisut, kuten valokatteet, terassit ja terassilasit.
Etsimme Orimattilaan motivoitunutta ja oppimiskykyistä 

CNC-KONEISTAJAA


Sinulla voi olla jo työkemusta CNC-koneistuksesta tai olet halukas oppimaan alan ammattilaiseksi. Tarvittaessa saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Työotteeltasi olet suunnitelmallinen ja huolellinen sekä omaat mahdollisuuden kaksivuorotyöhön.


Arvostamme hakijalta:


- oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta
- taitoa toimia itsenäisesti ja tiimissä
- kuvien lukutaitoa
- paineensietokykyä
- trukilla ajotaitoa


Työssäsi käytät ja ohjelmoit taso CNC-jyrsintä sekä työhön kuuluu tarvittaessa myös muita tuotannon tehtäviä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää kuusi (6) kuukautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa tämän jälkeen vakituisessa työsuhteessa Keragroupilla.


Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.