(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme CNC-koneistajaa Jyväskylän seudulle!

Koneistajan työssä vastaat itsenäisesti kappaleiden valmistusprosessista ja ohjelmoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös kappaleiden mittausta ja niiden laadunvalvontaa. Osaaminen eri ohjelmointikielistä on eduksesi tässä tehtävässä.

Toivomme, että sinulla on koulutus alalle ja hieman kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarkkuus, huolellisuus ja kuvienlukutaito ovat tässä tehtävässä tärkeitä. Matemaattinen osaaminen on plussaa! Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan, valmius 2-vuorotyöhon on plussaa.

Kerrothan hakemuksessasi elämäntilanteestasi, työtaustastasi ja käytettävyydestäsi sekä millä Keski-Suomen alueilla olisit valmis kulkemaan. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n.

Lähetä hakemuksesi pian nettisivujemme sihti.fi kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja saat Aleksi Arjakalta numerosta 040 027 8937.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.