(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Skandi-Steel Oy on vuonna 1990 perustettu konepaja- ja metallitöiden ammattilainen. Korkea laatu ja pitävät toimitusajat ovat perheyrityksemme avaintekijät. Skandi-Steel Oy hallitsee erilaiset koneistukset ja sekä moninaiset prosessiteollisuuden erikoisvaatimukset.

Haemme Nakkilaan Heidenhain ohjelmointitaitoista CNC-KONEISTAJAA Skandi-Steel Oy:lle. 

Sinulla on hyvä kuvienluku- ja ohjelmointitaito, koska asetuksia joudutaan muuttamaan usein. Eduksi katsomme CAM-käyttökokemuksen sekä tietämystä aarpora ja pystyjyrsinkoneista. Myös vähintään viiden vuoden työkokemus katsotaan eduksi.

Odotamme myös sujuvaa suomen- tai englannin kielen taitoa. Työ on päivätyötä 7 – 15.30, mutta odotamme joustavuutta työaikojen suhteen. Työsopimus tehdään kuudeksi kuukaudeksi ja tämän jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan kirjoille. Palkkaus TES ja kokemuksen mukaan sovittavissa.

Kiinnostuitko, hae paikkaa pikaisesti sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8 - 16: 

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin, ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.