(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Oletko CNC-koneistuksen ammattilainen timanttisilla tiimityöskentelytaidoilla ja vuorotyövalmiudella?

Haemme asiakkaallemme Alavudelle ovien valmistuksen pariin ammattitaitoista CNC-koneistajaa!

Hakijalta edellytetään vuorotyövalmiutta, piirrustusten lukutaitoa sekä työkoneiden, työstötekniikoiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta. Kokemus Siemens-ohjauksesta luetaan hakijan eduksi.

Työsuhde solmitaan vuoden loppuun asti kestävällä määräaikaisuudella, mutta tähtää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Palkkaus puusepänteollisuuden TES/sopimus.

Työt alkavat heti kuin mahdollista, joten hae paikkaa jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-14).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.
Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi