(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Korvenranta on luotettava, reilu ja joustava puutyöstön ammattilainen. Vuosien kokemus ja ammattitaito mahdollistavat läpinäkyvän toimintamme. Tämä näkyy niin asiakaskokemuksessa kuin viestinnässä ja markkinoinnissa. Olemme puusepäntyön kokeneita ammattilaisia. Siksi asiakkaamme tietävät saavansa kaikissa tilanteissa kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita.

Haemme nyt oppimishaluista CNC-koneistajaa

Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi konkari. Tärkeintä on sinun oikea asenne työntekoon!

Toivomme sinulta:
- Puu- tai teollisuusalalle suuntautuvaa koulutusta
-Valmiutta uuden oppimiseen ja ammattimaista työotetta
-Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä huolellista tekemistä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Lisäksi saat työhön kattavan perehdytyksen ja koulutuksen. Työ on kaksivuorotyötä. 

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Sami Kallinen, 0400 138 888, sami.kallinen@hpheimo.fi.


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                                         www.korvenranta.