(Poistunut julkaisusta)

CNC-Koneistaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Turun lähiseudulle osaavaa CNC-Koneistajaa. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on vakituinen. Työaika on ma-pe 7-15.30.

Sinun pitää hallita useampien koneiden ohjelmia, mm. Siemens ja Fanuc. Lisäksi sinulta vaaditaan piirustusten lukutaito, aktiivisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä:

mikko.rautee@lisapalvelu.net 

Täytä hakemus pian sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.