(Poistunut julkaisusta)

CNC - koneistaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Oletko konepuuseppä, CNC - osaaja tai puualan opiskelija, jolle puu on tuttu materiaali? Etsitkö kesätyötä käsillätekemisen parista ja sinulle sopii vuorotyö? Jos, voi olla että teemme jatkossa yhteistyötä!

Työ CNC-koneistajana pitää sisällään valmistusprosessiin kuuluvien koneiden käyttöä sekä valvontaa. Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta CNC-koneistuksesta ja puuntyöstöstä, mutta voit olla myös metallipuolen osaaja. Piirrustusten lukutaito on vain plussaa tässä tehtävässä ja voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Työssä onnistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta CNC - koneistuksesta sekä erilaisten ja eri kokoisten kappaleiden valmistuksesta. Tarvitset työssäsi suomen kieltä. Työtäsi tukee parhaiten konepuusepän ja / tai kone- ja metallialan koulutus.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, luotettava, tarkka sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Olet myös aktiivinen tekijä sekä uuden oppija, ja fyysinen kuntosi on hyvä.

Tämä kesätyö alkaa arvioidusti kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun. Työ on arkisin tehtävää 2- tai 3-vuorotyötä. 

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksesi viimeistään 27.02.2020 osoitteessa www.personalhuset.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen, 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.