(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
ETOLA-yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja -tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuodesta 1932 toimineen yhtiön kokonaisliikevaihto tänä päivänä on noin 450M € ja henkilöstömäärä 1500. Kokonaisvaltaista palvelukonseptia teollisuustuotteissa ja - tarvikkeissa tuottaa Etra - Your Industrial Partner. Teollisuustuotteiden lisäksi ETOLA-yhtiöihin kuuluu myös rakennustarvikealalla Meltex Oy Plastics, veneilyalan erikoisliike Maritim sekä kodintuoteketju Etola Shops Oy. Liiketoimintaa on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa. www.etola.fi.

Toimintojen jälleen vahvistuessa haemme Etra Engineering Plastics:ille Vantaalle

CNC-KONEISTAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävä sisältää koneistustehtävät kokonaisuudessaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta, mielenkiintoa ja suuntautuneisuutta koneistukseen sekä aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Tehtävässä menestyy tarkalla ja itsenäisellä työskentelyotteella, reippaalla asenteella, loogisella päättelykyvyllä sekä halulla oppia ja kehittyä.
Suomen kielitaitoa edellytetään työturvallisuussyistä.

Työskentely on 2-vuorotyötä ja palkkaus on TES:in tai sopimuksen mukaan.

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, josta on mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoille.
Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi niin haethan paikkaa viipyilemättä. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot Go On Helsinki & Vantaa, puh. 0207798893 (arkisin 8.30-16.30), helsinki@go-on.fi

Etola-yhtiöt on suomalainen yritysryhmä. Etola-yhtiöiden toimialoja ovat teollisuustuotteet ja tarvikkeet, rakennustarvikkeet, venetarvikkeet ja kodintuotteet. Etola-yhtiöiden liikevaihto on vuonna 2018 noin 450 miljoonaa, josta teollisuustuotteiden ja tarvikkeiden osuus on 80%. Teollisuustuotteissa ja- tarvikkeissa olemme Suomen monipuolisin ja suurin toimija. Etola-yhtiöiden oma valmistus, jossa työskentelee yhteensä 250 henkilöä, mahdollistaa hyvän toimitusvarmuuden myös erikoistuotteissa.

Etra vastaa kokonaispalvelusta teollisuustuotteissa ja –tarvikkeissa. Etran laaja tuotevalikoima sisältää yli 300.000 standardituotetta. Etran toimitusohjelmaa ja palveluita täydentävät Etola-yhtiöihin kuuluvat teknisen kaupan erikoisliikkeet omilla erikoisaloillaan: Nestepaine hydrauliikassa, Tiivistekeskus Kone ja laitetiivisteissä, Tiivistetekniikka prosessiteollisuuden tiivisteissä, Foiltek muovilevyissä, Euro-kumi kuljetinhihnoissa, Etra Electronics elektroniikan komponenteissa.