(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakkaallemme CNC-koneistajaa. Asiakkaamme on koneistamo, mikä tekee monenlaisia koneistustöitä esimerkiksi terveysteknologia- ja koneenrakennusalojen yrityksille.

Työn edellytykset

Voit olla uraasi aloitteleva nuori koneistaja tai kokeneempi ammattilainen. Tärkeintä on, että olet motivoitunut ja haluat oppia uutta ja kehittää koneistusosaamistasi. Tällä hetkellä tarvetta olisi erityisesti CNC-koneistuksen ammattilaiselle, jolta onnistuu mm. pyörivien työkalujen hallinta, y-akselin käyttö ja vastakarakoneen hallinta. Työssäsi käytät erityisesti Mazakin koneita, joten kokemus Mazatrollin käytöstä on myös eduksesi. Kaikki kokemus ja osaaminen CNC-koneistuksesta ja ohjelmoinnista on kuitenkin edukseksi.

Etsimämme hakija on reipas ja huolellinen hyvällä työmoraalilla varustettu tekijä, joka kykenee niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn. Työ edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)