(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Tuusulassa toimiva alihankintakoneistamo, joka tekee monipuolisia koneistustöitä yleisimmille materiaaleille.

Työpäiväsi

Työssäsi teet haastavia koneistustöitä moniakselisilla työstökoneilla. Koneistat asiakkaiden tilaustöitä ja pääasiallisesti max muutamien kappaleiden suuruisia eriä. Käytettävät koneet toimivat Fanucin ja Mazakin ohjelmilla.

Toivomme sinulta

  • Alan koulutusta ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavasta työstä
  • Osaamista Fanucin tai Mazakin ohjelmoinnista
  • Kuvanlukutaitoa
  • Vahvaa halua onnistua työssäsi ja jatkaa kehittymistä alallasi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat siistin ja viihtyisän työympäristön. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Timo Launonen, HR-koordinaattori
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)