(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle CNC-koneistajaa.

Työtehtävät pitävät sisällään metalliosien koneistusta teollisuuden mittalaitteisiin nykyaikaisilla työstökeskuksilla CAM- avusteisesti.

Etsimämme henkilö on CNC-koneistaja, jolla on alan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja CAM- ohjelmoinnista. Valmistettavat kappaleet ovat pääsääntöisesti yksittäiskappaleita tai pieniä sarjoja, joten työn haastavuus ja vaihtelevuus on taattua.

Arvostamme hakijoissa oikeanlaista asennetta ja hyvää työmotivaatiota. Olet toimeen tarttuva ja yhteystyökykyinen ja halukas parantamaan jatkuvasti omaa tekemistäsi. Teet työtä yhdessä työnjohdon ja muun tiimin kanssa vastaten valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. Tärkeää on halu oppia uusia asioita sekä olla mukana kehittämässä työskentelyä eteenpäin.
Työ on aluksi päivätyötä sekä myöhemmin mahdollisesti vuorotyötä 2- vuorossa ja edellyttää hakijoilta hyvää fyysistä peruskuntoa.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.