(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on Tuusulassa toimiva alihankintakoneistamo, joka tekee monipuolisia koneistustöitä yleisimmille materiaaleille.

Työn kuvaus

Työssä teet haastavia koneistustöitä moniakselisilla työstökoneilla. Käytettävät koneet toimivat Fanucin ja Mazakin ohjelmilla. Työ on kaksivuorotyötä.

Työn edellytykset

- alan koulutusta ja/tai vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista töistä

- kuvanlukutaitoa

- työorientoitunutta asennetta ja hyvää motivaatiota

Mitä tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat siistin ja viihtyisän työympäristön. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)