(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019
Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle

CNC-KONEISTAJIA

Mikäli olet käynyt koneistajan koulutuksen tai sinulla on alan työkokemusta kerrytettynä, olet etsimämme henkilö! Voit olla vasta valmistunut tai jo kokeneempi tekijä, sillä tärkeimpänä pidämme oikeaa asennetta työntekoon sekä uuden oppimiseen.

Työtehtäviisi kuuluu CNC-koneistuskeskusten käyttöä sekä ohjelmointia Heidenhain -ohjauksella. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle työpaikan arvostetussa yrityksessä, jossa saat laajat mahdollisuudet kehittää osaamistasi alan ammattilaiseksi. Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuoden 2019 aikana. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.