(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Raaheen CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:
Työtä tehdään vaakakaraisella työstökeskuksella pääasiassa kahdessa vuorossa. Edellytämme hakijalta ohjelmointitaitoja sekä vankkaa kokemusta CNC-koneistuksesta. Eduksi katsomme erityisesti Fanucin tai Heidenhain- ohjauksen tuntemuksen. Huomioimme myös hakijat, joilla on tuntemusta jostakin muusta ohjauksesta ja halua oppia uutta. Kokemus työstökeskuksilta on toivottavaa. Lisäksi aiempi kokemus sorvilla työskentelystä tai jyrsinnästä katsotaan eduksi. 

Työssä menestyminen:
Olet itsenäiseen työhön kykenevä, tiimipelitaidot omaava, tarkka ja luotettava. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja sinulta löytyy halua oppia lisää.

Tarjoamme sinulle:
- työpaikan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä
- viihtyisät työtilat
- mukavan ja osaavan työporukan ympärillesi
- kilpailukykyisen palkkauksen

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä tai ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan myös palkkatoiveesi. Toimi pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. 

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen,
040 582 5650,
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, Fanuc, Heidenhain, kokoaikatyö