(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Haemme asiakkaallemme Lahteen CNC-koneistajaa yksittäiskappaleiden työstöön.

Pääasiallisena tehtävänäsi on käyttää useampaa työstökonetta. Käytössäsi on pääasiassa Fanuc-ohjauksella toimivia työstökoneita. Odotamme aikaisempaa kokemusta metallin cnc-työstöstä, mutta emme vaadi erityisesti minkään tietyn koneen käyttötaitoa. Ohjelmien teon -osaaminen on eduksi, mutta ei pakollista. Tehtävän toimiala on erityinen ja tehtävään ei valmiita osaajia löydy, joten potentiaalisen henkilön tulee olla erittäin oppimiskykyinen ja -halukas sekä itseohjautuva ja toimeen tarttuva luonne. Työ vaatii tarkkuutta ja hyvää keskittymiskykyä.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja haastava työ Lahdessa. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään erityisen alan pitkäaikaseksi ammattilaiseksi. Tehtävä soveltuu myös motivoituneelle metallialan vastavalmistuneelle koneistajalle.

Haussa tehtävään on pitkäaikainen tekijä, joten olethan valmis sitoutumaan ja etsit pitkäaikaista paikkaa. Työt alkavat määräaikaisena Barona Teollisuuden kautta, mutta ajatus on, että vakinaistuisit tämän jälkeen asiakasyritykseen.

Työaika on arkipäivisin 7-15.30.

Työ sijaitsee Lahdessa julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella rekrytoinnista vastaavalta Baronalta: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Hakemuksen pääset jättämään Baronan rekrytointisivuston kautta. Ehdokkaita haastatellaan jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit niin älä odota hakuajan viimeiseen päivään! Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.