(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Etsimme Lappeenrannassa sijaitsevalle asiakkaallemme pätevää CNC-koneistajaa. Asiakasyrityksemme on 30 vuotta toiminut ripeästi kasvava perheyritys, jonka leipälaji on vaativat koneistustyöt. Työnkuvaus Työtä tehdään Fanuc-ohjatuilla koneilla kahdessa vuorossa. Koneistettavia materiaaleja ovat mm. RST, HST, valut, alumiiniseokset ja kuparimetallit. Viikottainen työaika on 40 h. Työn edellytykset - Ohjelmointitaito - Fanuc-ohjaustaito - Asetusten tekotaito - Pitkäjänteisyys ja huolellinen ote työhön - Ajokortti Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi