(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja motivoitunutta CNC-koneistajaa.


Sinulla on työstötekniikoiden tuntemusta ja hieman työkemusta CNC-koneistuksesta tai olet erittäin motivoitunut oppimaan alan ammattilaiseksi. Osaat lukea työpiirustuksia ja ymmärrät työsi merkityksen osana tuotantoprosessia. Työotteeltasi olet suunnitelmallinen, huolellinen ja motivoitunut. Onhan sinulla myös hyvää teknistä näkemystä.


Työ alkaa heti sopiva henkilön löydyttyä ja kestää alustavasti kesäsesongin. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta tämän jälkeen. Onhan sinulla valmius 3-vuorotyöhön.


Lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Dani Nguyen, puh. 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi.