(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakkaallemme CNC-koneistajaa. Asiakkaamme on koneistamo, mikä tekee monenlaisia koneistustöitä esimerkiksi terveysteknologia- ja koneenrakennusalojen yrityksille.

Työn edellytykset

Edellytämme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta sekä voimassa olevia työturva- ja tulityökortteja. Voit olla uraasi aloitteleva nuori koneistaja tai kokeneempi ammattilainen. Tärkeintä on, että olet motivoitunut ja haluat oppia uutta ja kehittää koneistusosaamistasi. 

Etsimämme hakija on reipas ja huolellinen hyvällä työmoraalilla varustettu työntekijä, joka kykenee niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Eduksi katsomme kokemuksen CNC-koneistuksesta sekä ohjelmointitaidon.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi