CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!
Etsimme Lappeenrannassa sijaitsevalle asiakkaallemme pätevää CNC-koneistajaa. Asiakasyrityksemme on 30 vuotta toiminut ripeästi kasvava perheyritys, jonka leipälaji on vaativat koneistustyöt.
Työnkuvaus
Työtä tehdään Fanuc-ohjatuilla koneilla kahdessa vuorossa. Koneistettavia materiaaleja ovat mm. RST, HST, valut, alumiiniseokset ja kuparimetallit. Viikottainen työaika on 40 h.
Työn edellytykset
- Ohjelmointitaito
- Fanuc-ohjaustaito
- Asetusten tekotaito
- Pitkäjänteisyys ja huolellinen ote työhön
- Ajokortti
Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi
Olisiko tämä työpaikka juuri sinulle? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja:
HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1260537
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta