(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Oletko suorittanut kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon tai muun metallialan koulutuksen ja onko sinulle karttunut kokemusta koneistuksesta?


Etsimme nyt CNC-KONEISTAJAA asiakasyrityksellemme Rovaniemelle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi tunnetun ja hyvämaineisen tuotteen valmistuksen elinkaarta. Lisäksi tulet olemaan merkittävässä roolissa yrityksen tulevaisuuden suunnitelmien mahdollistamista ja tuotannon jatkuvuuden turvaamista. Töitä tehdään arkisin päivätyönä, mutta odotamme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja työn kautta hankittua työkokemusta. Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta ja hyvää työn jälkeä. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Hae paikkaa pian, haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä Jennika Puominen 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com. 
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

 

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi