(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista CNC-koneistajaa työstökeskukselle.

Työnkuvaus:
Työtehtävänäsi on CNC-ohjatun pystykaraisen työstökeskuksen käyttö ja ohjelmointi. Osaat ohjelmoida ja tehdä asetukset itsenäisesti ja sinulla on aiempaa kokemusta koneistuskeskuksilta. Kokemus Fanuc-ohjauksesta on ehdoton etu.

Työssä menestyminen edellyttää:
Olet tarkka, määrätietoinen ja tulet toimeet erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on halu tehdä työsi hyvin ja olet motivoitunut.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tarve työntekijälle on pitkäaikainen.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen työpaikan osaavassa ja kehittyvässä ympäristössä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja mukavan työporukan ympärillesi. Sinulla on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan asiakkaan kirjoilla määräajan jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi kokemuksestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: cnc-koneistaja, cnc-koneistus, fanuc, työstökeskus, kokoaikatyö