(Poistunut julkaisusta)

CNC-koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Honkakoskelle ammattitaitoista CNC-koneistajaa.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on osaamisesi mukaan CNC-sorvaus tai -jyrsintä. Osaat tehdä itsenäisesti ohjelmat ja asetukset ja sinulla on kokemusta mittauslaitteista. Kokemus Siemens-, Fanuc- tai Heidenhain-ohjauksista on eduksesi. Kappaleet ovat suurehkoja, joten isojen kappaleiden käsittelytaito katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta valmius tehdä 2-vuorotyötä on toivottavaa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- halua tehdä työsi aina hyvin
- hyvää asennetta

Tarjoamme sinulle:
- työpaikan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä
- hyvän perehdytyksen työhön
- osaavan ja mukavan työporukan ympärillesi
- kilpailukykyisen palkkauksen

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa lähettämällä hakemus nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi siis pian! 

Lisätiedot:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: cnc-koneistaja, sorvaaja, jyrsijä, kokoaikatyö, ohjelmointi